Άμεση επικοινωνία: 693 261 1122

Για εμάς όλα ξεκίνησαν το 2016… Τότε, αποφασίσαμε να ανοίξουμε στο Αιγάλεω το δικό μας ζαχαροπλαστείο που θα φτιάχνει καθημερινά ολόφρεσκα και πεντανόστιμα γλυκά με πολύ μεράκι και αγάπη.

Το μεγάλο μας όνειρο εξελίχθηκε σε ένα οικογενειακό και συγχρόνως πολύ επιτυχημένο ζαχαροπλαστείο. Αυτό το καταφέραμε με πολύ κόπο, έχοντας ως στόχο μας την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Έτσι λοιπόν, όλη η οικογένεια,  βάζει το ταλέντο και την μαεστρία που έχει στην ζαχαροπλαστική για να προφέρει στους πελάτες της τα πεντανόστιμα γλυκά της. Στο εργαστήριο συναντάμε ως επικεφαλής την Ελισάβετ. Η Ελισάβετ είναι μια ταλαντούχα ζαχαροπλάστρια, οπού βάζει όλη την φαντασία της και δημιουργεί για εσάς τούρτες που θα μπορούσε κάνεις να αποκαλέσει, έργα τέχνης! Τούρτες με πεντανόστιμο παντεσπάνι και αφράτη, βελούδινη κρεμά οπού θα κλέβουν την παράσταση σε κάθε περίσταση…

…Γιατί εικόνα και γεύση πάνε μαζί !

Σε εμάς θα βρείτε ακόμη, κοκάκια, εκλεράκια, cupcakes, pop cakes και αλλά πολλά γλυκά…

Εμείς κάνουμε τα γλυκά σας όνειρα πραγματικότητα!!!

Όμως, η δημιουργικότητα της Ελισάβετ δεν σταματάει μόνο στις απίστευτες και μοναδικές τούρτες! Εξελίσσεται και σε ολοκληρωμένα Candy Bars & Finger Food, που πλαισιώνουν όλων των ειδών τις γλυκές σας εκδηλώσεις! Γάμοι, βαφτίσια και κάθε λογής special events, τα αναλαμβάνουμε και το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε σε εμάς τη διάθεσή σας και την αρχική σας ιδέα κι εμείς θα την “ζωντανέψουμε”!

Close Menu
×